ICEC_22facecover
1-1-1024x575-1
Belgradephoto

Vizija

Povezivanje studenata sa našeg univerziteta sa ostakom sveta. Stvaranje pouzdanog, dobro organizovanog i vrednog tima koji unapređuje sopstvena i profesionalna znanja iz oblasti građevinarstva. 

Misija

Pružiti studentima znanja kroz naše međunarodne aktivnosti: razmene, praktično obrazovanje i kurseve, timski rad, kreativne radionice, a sve to u saradnji sa ljudima iz struke koji mogu preneti studentima svoja iskustva u poslu i pripremiti ih za buduću karijeru.

Razmene

Organizujemo i prisustvujemo velikom broju međunarodnih razmena studenata u cilju međusobnog povezivanja lokalnih komiteta i širenja znanja o građevinarstvu iz različitih zemalja.

Druženje

Timski duh, motivacija kao i povećanje produktivnosti i efikasnosti naših članova su bitne stavke koje se trudimo da poboljšamo kroz razna druženja.

Posete gradilištima

U cilju poboljšanja praktičnog znanja za studente organizujemo veći broj poseta trenutno aktuelnih gradilišta u okolini.

Kursevi

Formalniji deo obrazovanja se trudimo da obezbedimo kroz razne stručne kurseve o nešto drugačijim uopštenim ali i specifičnim temama.

Posete fabrikama

Takođe radi prakse organizujemo i posete kompanijama iz oblasti građevinarstva, kako bi se upoznali sa nekim budućim delatnostima.

Radionice

Kako bi podstakli kreativnost i praktičnije razmišljanje kod studenata organizujemo razne radionice i studije slučaja.